Kiwanis klub gálavacsora és borárverés
szeptember 27, 2008
Vi. jonagold almafesztivál, rakamaz
október 9, 2008

Tokaj-hegyaljáról bamakoba!

A 2009-es Budapest – Bamako futamon először indul verseny kategóriában csapat Tokaj-Hegyaljáról. Három fiatal döntött úgy, hogy Nissan Navarra terepjárójukkal nekivágnak az ismeretlennek.

Bárki, bármivel, bárhogy. Ez a három szó jellemzi leginkább a Bamakot a kezdetektől. Kiss Csaba, Godó Roland és Kerekes Tibor vállalják e három szó mögött rejlő kihívást. Elszántságukat és az autójukat is bemutatják a sajtó és a nagyközönség számára. A nyilvános bemutatkozó sajtótájékoztató helyszíne: Hercegkút, Götz Pincészet – Ideje: 2008. október 7. 16:30.

A nem mindennapi eseményre szeretettel várjuk a sajtó képviselőit, előre is megköszönve tudósításaikat. A sajtótájékoztató fényét emeli Götz Mária Ildikó, az első Magyarországi Borkirálynő. Természetesen borkóstolóra is lesz lehetőség.

A rendezvényen egy oldalas csapatbemutató sajtóanyagot biztosítunk, továbbá fotózási, képrögzítési lehetőség is biztosított, némi autókázással egybekötve.

Kérjük, részvételi szándékukat, ha lehetséges, válasz e-mailben tudassák. Azon sajtómunkatársak részére, akik személyesen nem tudnak megjelenni, e-mailben küldünk majd fotókat és Sajtóanyagot.

További információtért látogassák meg honlapunkat a kinghillteam.uw.hu címen vagy a www.kinghillteam.mlap.hu oldalon.

Üdvözlettel: Prokop Viktor, a King Hill Team sajtófőnöke.

Sárospatak. 2008-09-29

További fotók>>>