Vi. jonagold almafesztivál, rakamaz
október 9, 2008
A tokaji népszerűsítése münchenben
október 17, 2008

Almasörrel csábított a borkirálynő

Almasörrel csábított a borkirálynő

bulváros.hu

2008 október 12., vasárnap 16:47

Kikérem magamnak!- jelentette ki egy látogató, amikor megérkezett Rakamazra. S, hogy az illető mit kért ki magának? Persze, hogy a most debütáló almasört, amelyet egy literes palackban lehetett megvásárolni.

Az 1200 literes premier nem maradt el: egész nap ingyen kóstoltatták a látogatókat almából készült ételeket no és a tizenegy fokos, nyolc napig fogyasztható almasört, amely iránt már egész Magyarország intenzíven érdeklődik. Ott jártunkkor a Szon.hu, a Kölcsey Televízió, a Kelet-Magyarország, a Retro Rádió mellett a Duna Televízió és a TV2 híradós stábja is dolgozott. Farkas Ernő a települést vezető polgármester azt szeretné, hogyha az almából készült gasztronómiai ételek és italok még több embert vonzanának erre a helyre, amely nem kíván Tokajjal versenyezni, de azért szeretné megmutatni az értékeit.

A Jonagold Almasörön kívül nagy sikere volt Götz Mária Ildikónak, Magyarország Borkirálynőjének is, aki tálcán kínálta….na nem magát, hanem a most debütáló nedűt, ám a siker így sem maradt el!