V. zempléni vadászlovaglás
október 25, 2008
Zsólyomkai nyitott pincék
október 27, 2008

Bors

TOKAJIT VISZ BAMAKOBA A BORKIRÁLYNŐ

 

Lassan több meghívást kap, Götz Mária Ildikó, mint egy világszerte ismert szupermodell! Magyarország Borkirálynőjének sok a dolga, most éppen tudják hova megy, Bamakóba!

– Mindenkivel szeretném megosztani gondolataimat a borról, a szőlőről. Szeretnék minél többet tenni a magyar bor hazai és nemzetközi ismertségének növeléséért és sikeréért. Célom, hogy fellendítsem a borturizmust az olyan borvidékeken is, ahol még megvannak a vidék rejtett értékei és hagyományai.

– Azon vagyok, hogy jusson el a magyar bor híre és szeretete minden emberhez szerte a nagyvilágon- jelentette ki határozottan a mosolygós hölgy, aki októberben Rakamazon a Jonagold Almafesztiválon a bor mellett a különleges almasört is népszerűsítette. Ezután szüretelésen segédkezett a családi vállalkozásukban, majd Münchenbe utazott, ahol egy sajtótájékoztatón mutatta be a híres tokajit.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Legújabban pedig egy kis csapattal sző óriási terveket: – Januárban elindulunk a Budapest-Bamakó rallyn, amely nagyon izgalmasnak ígérkezik. Kiss Csabával, Godó Rolanddal és Kerekes Tiborral a Tokaj-Hegyalját képviseljük és népszerűsítjük majd- árulta el a megnyerő hölgy, akinek nem lehet nemet mondani, főleg, hogyha a mosolyával a magyar bort kínálja.

Pokrovenszki Gergely

http://www.borsonline.hu/news.php?op&hid=14819