Meghívó borvacsorára
december 8, 2008
Új Társadalom Szalon
december 14, 2008

Karácsonyra almasört

Almasört a fenyőfa alá!

bulváros.hu

2008 december 21., vasárnap 15:56

Praktikus ajándékkal lepheti meg párját karácsonyra! A feleségek most egy hónapon keresztül újra megvásárolhatják a híres-neves Jonagold rakamazi almasört, amely idén debütált. Állítólag a rakamazi focicsapatot ezentúl ezzel "doppingolják".

A budapesti Corvinus Egyetem Tanszékének közreműködésével fejlesztették ki az új ízesítésű sört, amely már eddig is turisták ezreit vonzotta a szabolcsi településre. Most az ünnepek előtt is rohamra számítanak Rakamazon. Héri Viktor "almafelügyelőtől" megtudtuk, ősszel már rengeteg elfogyott az egyedi nedűből, de a nagy sikerre való tekintettel, most újból árulnak fél és egyliteres kiszerelésben. – Nagyon sokan a karácsonyfa mellé vesznek néhány üveg almasört is, hiszen ez kuriózum, világsiker, amelytől jobb dolog, egy férjnek nem kell! -tette hozzá Héri Viktor.

– Édesapámat én is meglepem karácsonyra egy almanedűvel, amelynek biztosan örülni fog majd. Úgy gondolom nem lesz gond a tárolással, el fog fogyni az ünnepek alatt, másrészt ez nem egy szokványos ajándék -mosolygott Götz Mária Ildikó, Magyarország Borkirálynője.