Émász Sportnapok Sárospatakon
július 13, 2009
II. Országos borkirálynő választás
július 22, 2009

Hegyalja Fesztivál – Zöld Színpad – Borkóstoló

Tokaj – Tegnap este a 10. Hegyalja Fesztivál második napján, este hét órakor borkóstolóra csábítottuk az érdeklődőket Király Lászlóval, a tokaji Furmint Vinotéka tulajdonosával. Ezen az estén a Götz Pincészet borai kerültek kóstolásra.

A szép számban összegyűlt közönség nagy érdeklődéssel hallgatta bemutatkozásomat, amelyet két kivetítőn is figyelemmel kísérhettek az egybegyűltek. A száraz borok után a félédesek és a 6 puttonyos aszú borok következtek, amelyek mind nagy sikereket arattak, derült ki a visszakóstolások alkalmával. A fiatalokból álló közönséggel nagyon jó kapcsolat alakult ki a borbemutató során, kérdéseikkel színesítették az előadásomat, amelyet ezúton is köszönök nekik. Többen a borkóstoló után is ott maradtak egy kis beszélgetésre, ami őszinte érdeklődésről ad tanúbizonyságot. Remélem, hogy ígéretükhöz híven néhényan el is látogatnak majd hozzánk, ahogy már korábban több alkalommal járt Hercegkúton az este fellépő Hollywood Rose együttes is, a Zenemplén Fesztivál kapcsán. Így őket már ismerősként üdvözölhettük Tokajban, és ezúton köszönjük nekik a koncertjükön eljátszott egyik számot, amelyet a Borkirálynőnek küldtek!

Örülök neki, hogy a borfogyasztás kultúrája egyre inkább népszerűvé válik a fiatalok körében is, és remélem, hogy ez a tendencia továbbra is folytatódni fog a következő években!

Götz Ildikó