Emlékezés
augusztus 11, 2009
Bor-kép
augusztus 31, 2009

Országos címkeszépségverseny

Szavazzon a Borfesztivál honlapján a legszebb címkékre, segítsen kiválasztani a legjobbakat! Szavazni 2009. augusztus 1 – 24. között lehet. A szavazók által legszebbnek ítélt címkék helyet kapnak a Borfesztivál Művészeti  kiállításán, eredményhirdetés a Kiállítás megnyitóján. Legyen a Götz címke a nyerő!

A Götz Pincészet két címkéje vesz részt a versenyen:

  • 2006 Tokaji Furmint száraz minőségi fehérbor
  • 2000 Tokaji Aszú 6 puttonyos édes borkülönlegesség

A következő oldalon lehet szavazni a legjobban tetsző címkékre: www.aborfesztival.hu/index.php

Mindkét címkénkre lehet szavazni, ha tetszik!

Szeretettel várunk mindenkit a Budai Várban a Borfesztiválon 2009. szeptember 9 – 13. között! A Götz Pincészet standja 49-es számmal a Savoyai terasz, illetve a Grill terasz sarkánál lesz megtalálható!

Családunk különösen büszke a címkékre, mivel ezeket is mi terveztük. Még csak hasonló formájú, típusú sincs a megadott honlapon. Sajnos az arany klisét (a Tokaji feliratokat és a kereteket) a versenyen részt vevő képek nem tükrözik megfelelően, de itt vannak eredetiben a címkék, már a palackokon. Mindegyik címkénken a hercegkúti, a világörökség részét képező négyszintes Gombos-hegyi Pincesor látható – ahol a családi pincéink is elhelyezkednek – a minőségi borokon egy régi fénykép, a 6 puttonyos borkülönlegességen pedig egy festmény alapján ábrázoljuk a pincesort.