A legszebb címke
augusztus 31, 2009
A borkirálynő borfesztiválra várja
szeptember 8, 2009

A borfesztivál

Tisztelt Borbarát!

Örömmel invitálom meg Önt Magyarország I. Borkirálynőjeként, a 2009. szeptemben 9-13. között megrendezésre kerülő 18. Nemzetközi Bor- és Pezsgőfesztivál alkalmából a Götz Pincészet standjára. 

A Götz családi vállalkozásunk 17 hektáron, kitűnő fekvésű dűlőkben termeli a hagyományos tokaji szőlőfajtákat, melyekből elsőosztályú borokat állítunk elő, úgy mint a Tokaji Furmint száraz és félédes, a Tokaji Muscat Lunel száraz, félédes és késői szüretelésű édes, valamint a Tokaji 6 puttonyos Aszút.

A Magyar Nemzeti Galériában helyet kap a 2000 Tokaji 6 puttonyos Aszú borunk, amely az Országos Címkeversenyen elért kiváló eredményért lesz ott kiállítva. Így tehát  nem csak kitűnő minőségű borainkra vagyunk büszkék, amelyek az elmúlt években hazai és nemzetközi borversenyeken is szép eredményeket értek el, hanem címkéink is a legszebbek közé tartoznak, amely külön örömmel tölti el családunkat. 

Fogadja el meghívásomat, legyen szerencsénk személyesen találkozni,  megvitatni a magyar bor jövőjét és az arra épülő hazai borturizmust, melynek fejlesztése mindannyiunk érdeke és feladata.  

Standszám: 49. Savoyai terasz

Jöjjön el, kóstolja meg borainkat a Budai Várban!