Duna Televízió – Gazdakör
október 8, 2009
Kulcs magazin
október 13, 2009

VI. Berényi Borünnep – a Borkirálynővel

Jászberény - Az elmúlt hétvégén részt vettünk a hatodik alkalommal megrendezésre került Berényi Borünnepen, amelyen mint Borkirálynő is népszerűsítettem a hazai borokat. A péntek esti borkóstolások nagyon jó hangulatban teltek, sikerült ismeretségekre szert tenni, barátságokat kötni.

Jászberény – Az elmúlt hétvégén részt vettünk a hatodik alkalommal megrendezésre került Berényi Borünnepen, amelyen mint Borkirálynő is népszerűsítettem a hazai borokat. A péntek esti borkóstolások nagyon jó hangulatban teltek, sikerült ismeretségekre szert tenni, barátságokat kötni.

Már pénteken is alkalmam volt bemutatkozni a borszerető közönségnek, így nagy népszerűségnek örvendhettek a Götz Pincészet termékei is. A nyárias, napsütéses szombat délutánon a szüreti felvonuláson vállaltam szerepet, ahol a testvérvárosokból, az itthonról és a külföldről érkezett delegációk tagjaival hintón utaztunk Jászberény városában.

A kedves fogadtatás, a helyiek vendégszeretete csak még inkább erősítette bennem azt az érzést, hogy az ilyen kisebb borfesztiválok, ünnepségek milyen hangulatosak, hiszen több idő jut beszélgetni, ismeretségeket kötni, barátságos közeget teremteni az emberekkel.

[nggallery id=1]