Márton-napi vigasságok
november 11, 2009
Tokajvinum Hungaricum Egyesület
november 11, 2009

Sárospatak Turizmusáért Egyesület

Hétfőn 17 órától tartották a Sárospatak és Környéke Turizmusáért Egyesület közgyűlését, ahol a tisztújítás során megválasztottak az Egyesület elnökének. Ezúton is köszönöm a tagság bizalmát! Eddig is népszerűsítettem térségünket, és ezután is minden erőmmel azon leszek, hogy Sárospatak városának és a térségnek a jó hírnevét öregbítsem.

További fotók >>> 
 

Sárospatak város honlapján Marcziné Szappanos Judit tudósított az eseményről(www.sarospatak.hu):

Magyarország I. Borkirálynője lett a turisztikai egyesület elnöke

Közgyűlést tartott november 9-én a Sárospatak és Környéke Turizmusáért Egyesület az Újbástya Rendezvénycentrum konferenciatermében. A Közgyűlés legfontosabb teendője a tisztújítás volt, mivel a 2005-ben megalakult egyesület tisztségviselőinek mandátuma lejárt. Az Egyesület új elnöke Götz Mária Ildikó lett – küldte tudósítását Marcziné Szappanos Judit…                    >>>

A turizmusért tenni akarók éppen négy éve alapították meg azt a civil szervezetet, amely célul tűzte ki, hogy összefogja a turisztikai szolgáltatókat és az ágazathoz kapcsolódó magánszemélyeket, hogy közösen munkálkodjanak a turizmusban tevékenykedők hatékonyságának javítása és a turizmusból származó bevételek növelése érdekében, s nem utolsó sorban az érkező látogatók elégedettségének javításáért. Az eddigi Elnökség tagjai: Bágyi Pál elnök, Livják Emília alelnök, Balogh Zoltán, Csatlósné Komáromi Katalin és Ladomérszky László sokat dolgoztak e célok eléréséért. A csekély anyagi eszközök nem sok látványos eredményt engedtek megszületni, ám pl. tagi felajánlásként létrejött egy Sárospatakot bemutató kisfilm, Szvitankó tamás jóvoltából.
A tavalyi évben nagy változást hozott Sárospatak Önkormányzatának csatlakozása az Egyesülethez és a TDM-szervezetté alakulás. Így jelentősen kibővült mind a működési terület, mind az anyagi lehetőségek. A Tourinform-iroda szakmai irányítása szintén az Egyesülethez került. A 4 év alatt jelentős mértékben javult az együttműködési készség a turizmus szereplői között, de persze lesz még dolga a következő vezetőségnek is.
Valamennyi tagtársam nevében köszönetet mondok a leköszönő Elnökségnek és az Ellenőrző Bizottság tagjainak. Bízom abban, hogy tapasztalataikkal továbbra is segítik az Egyesület munkáját.

A Sárospatak és Környéke Turizmusáért Egyesület újonnan megválasztott elnöke Götz Ildikó, alelnöke Sárospatak Város Önkormányzata, elnökségi tagjai Bodnár Mihály, Bágyi Pál és Siska Tamás. Az Ellenőrző Bizottság elnöke Feró István, tagjai Cigánd Város Önkormányzata és Hercegkút Község Önkormányzata. Sok sikert kívánok munkájukhoz!