Szolnok Helikopter Bázis
január 9, 2010
Vince és a pince
január 22, 2010

Selénia Rally 2010

2010. május 15-16-án tartja az Alfa Romeo Club Magyarország a minden évben megrendezésre kerülő versenyét, amelynek témája, címe: a Lovag hagyatéka, a helyszín pedig Hercegkút, Sárospatak, Sátoraljaújhely és a Tokaji Borvidék lesz. Idén első alkalommal szervezik meg itt a rallyt, amelynek startja és végállomása is Hercegkúton, a Götz Pincészet rezidenciáján lesz. A rendezvény első napján kerül sor a versenyre, este borkóstolás következik, másnap pedig kirándulás, csapatjátékok várják az Alfásokat és az érdeklődőket.

Mike decemberi bejegyzése az Alfa Romeo Club Magyarország Fórumáról:
Némi fejlemény a Rallyval kapcsolatban. A hétvégén elmentünk körbenézni a környékre. A Götz Pincészet jóvoltából (aki az egyik támogatónk) belecsöppentünk egy sok pincét látogató borkóstolásos estébe és így sok helybelivel sikerült beszélni és mindenki nagyon segítőkész, barátságos volt velünk.
Nem mellékesen extra minőségű borokat sikerült megkóstolnunk, amiből vettünk is pár üvegnyit. Szóval a borokat leteszteltük. 🙂
A Selénia ralliról csak röviden tudunk nyilatkozni, mert még semmi sincs véglegesítve. Annyi biztos, hogy most elmaradnak a templomnéző és világháborús emlékművekről nevet keresgető feladatok. Helyette lesz pár kastély, vár megtekintése. Na, és lesz hegyi szerpentinen autózás ami most késő ősszel is gyönyörű volt, tavasszal még szebb lesz …. szerintem.
Már várom a tavaszi bejárást, feladatok véglegesítését.

ÁkosT írta:
Már rég megálmodtam mi a lovag hagyatéka…….Vigyorog
Nem csak e miatt lesz érdemes eljönni Sárospatakra.
Éljen a (Bor)Királynő!

 Forrás: http://www.alfaamore.hu/forum/85 és http://www.alfaromeoclub.hu/smfforum